Η φιλοσοφία μας

Οι θεραπείες Spa Apivita βασίζονται σε ολιστική προσέγγιση της φιλοσοφίας του Ιπποκράτη όσον αφορά την υγεία και την ομορφιά, με σεβασμό στις ανάγκες και τους φυσικούς ρυθμούς του σώματος. Η ισορροπία του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος πραγματοποιείται με τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων, αξιοποιώντας την ευεργετική επίδραση των μελισσοκομικών προϊόντων, των αιθέριων ελαίων και των φυτικών εκχυλισμάτων της ελληνικής χλωρίδας.

Book Your Treatment Now!

Offer yourself a feeling of euphoria and relaxation!

Book Now!

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Μεσογειακή διατροφή είναι μια μοντέρνα διατροφική πρόταση εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων. Είναι γνωστή για την πρόληψη που παρέχει απέναντι σε σημαντικές χρόνιες ασθένειες εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ

Τα προϊόντα μας εμπεριέχουν τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα της ελληνικής χλωρίδας, γνωστή για την υψηλή βιοποικιλότητα με 5,500 είδη φυτών και με μεγάλη συνεργιστική δράση.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

24 100% αγνά βιολογικά αιθέρια έλαια, τα οποία εισέρχονται στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και καταλήγουν στην κυκλοφορία του αίματος, καθώς επίσης ενεργοποιούν συγκεκριμένα εγκεφαλικά κέντρα, διαμέσου της όσφρησης, επηρεάζοντας την κατάσταση του νου και της διάθεσης μας.

ΜΕΛΙΣΣΑ

Παράγωγα της μέλισσας (μέλι, πρόπολη & βασιλικός πολτός) τα οποία περιέχονται σε όλα τα προϊόντα μας, θεωρούνται ως η φυσική τροφή με την μεγαλύτερη διατροφική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο Ιπποκράτης , “Πατέρας της Ιατρικής” ήταν ο πρώτος που εισήγαγε την ολιστική προσέγγιση της υγείας προβάλλοντας μας την σπουδαιότητα του να ζούμε σε αρμονία με την φύση.